Decidable logo

Utvikling av nettbutikk

Har du behov for custom nettbutikk/e-commerceløsning? Vi kan utvikle tradisjonelle nettbuttikker, samt netthandelsløsninger med funksjonalitet hvor bare fantasien setter grenser.

Book et møte

Vi gleder oss til å sette din ide til live.

Decidable logo

Hva er e-commerce?

E-commerce omhandler alt av handel via internett. Hos oss fokuserer vi på å lage skreddersydde e-commerceløsninger som forvandler tradisjonell handel til en effektiv og grenseløs digital opplevelse. Gjennom våre unike e-handelsplattformer kan bedrifter ekspandere globalt, skape personlige kundeopplevelser og drive sin virksomhet på nett på en måte som speiler deres spesifikke merkevareidentitet og visjoner.

Har du den neste store ideen innen e-commerce? Kanskje du har tanker rundt en innovativ abonnementsløsning eller nettbutikk? Om dette er deg, vil vi gjerne ta en prat med deg.

jordans

Ditt neste produkt

Hva kan det være? Kanskje et abonnement på et revolusjonerende kostilskudd? Eller en innovativ drikkeflaske?

Kjøp nåNOK 100

Vi tar deg fra ide til komplett løsning

Netthandel/e-commerce kan fort bli komplekst. Vi tar deg fra konsept til en komplett netthandelsløsning klar til å ta imot kunder. Nedenfor er noe av funksjonaliteten du mest sansynlig trenger.

Integrere betalingsløsninger

Enten om det er Vipps, Klarna, Adyen eller Stripe, kan vi integrere betalingsløsningen du ønsker.

Abonnementer

For noen konsepter er abonnementer den beste løsningen. En abonnementsløsning kan gi bedriften din gjenntagende inntekter fra deres kunder, og samtidig bygge langvarige kundeforhold.

Fulfilmentløsning

Vi integrerer din foretrukne frakt/fulfilment-leverandør for at du skal slippe å tenkte på frakt og lagerplass. Et eksempel på en slik tjeneste er Bring Shelfless.

Innholdsredigering

Enhver god e-commerce løsning trenger verktøy for behandling av produkter, kunder, ordre og innhold. Vi integrerer de beste løsningene for din bedrift. Gode eksempler på dette er Crystallize, Sanity, og Shopify.

Markedsføring

Du må markedsføre produktet ditt for å få kunder. Vi samler selvsagt statistikk og integrerer med dine foretrukne markedsføringsverktøy. Eksempelvis Meta Ads, Snapchat Ads, og Google Analytics.


 
 
 
 
 

Ikke nøl med å booke et lavterskel møte med oss. Vi er klare for å sette i gang.

Book et møte
Decidable logo
Decidable logo